Renunță la ideile preconcepute și poartă un aparat dentar!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Renunță la ideile preconcepute și poartă un aparat dentar!
Sănătate 21 Iulie 2020 / 11:58 407 accesări 0 comentarii

Orice persoană își dorește să aibă un zâmbet frumos. O dantură perfect aliniată îți oferă încredere în tine, fiind unul dintre cele mai importante atuuri pe care le poți avea.

De aceea, din ce în ce mai multe persoane aleg să își pună aparat dentar. Acest dispozitiv corectează dantura, aduce dinții la același nivel și le oferă purtătorilor zâmbetul pe care mereu și l-au dorit.

Deplasarea dinților se obține cu ajutorul brackeților metalici pe care îi are aparatul, lipiți pe suprafața vizibilă a fiecărui dinte. Aceștia trag dinții spre poziția dreaptă, dar pentru că mișcarea danturii este lentă, lăsând timp osului alveolar să se adapteze schimbărilor, medicul specialist poate recomanda purtarea aparatului pentru o perioadă de 1 sau 2 ani.

Când este recomandat să apelezi la un aparat dentar?

- atunci când ai dinți strâmbi sau suprapuși, deoarece acest dispozitiv va corecta poziționarea lor și le va oferi un aspect impecabil;

- dacă dinții tăi sunt înghesuiți sau prea depărtați;

- în cazul în care te confrunți cu dureri intense la nivelul maxilarului, provocate de alinirea deficitară a danturii;

- atunci când ai probleme de vorbire sau de pronunție a anumitor cuvinte.

- dacă te confrunți cu o respirație neplăcută.

In cazul în care ești nemulțumită de aspectul dinților tăi, ar trebui să renunți la ideile preconcepute care s-au format de-a lungul timpului și să apelezi la acest tratament ortodontic.

Citește în rândurile următoare de ce ar trebui să porți un aparat dentar:

1. Montarea lui nu este dureroasă

Unele persoane cred că montarea acestui dispozitiv este foarte dureroasă, așa că amână purtarea lui. Ei bine, realitatea este total diferită! Montarea unui aparat nu cauzează dureri și are o durată de aproximativ o oră pentru fiecare arcadă.

Este adevarat că persoanele care apelează la acest tratament ortodontic pot simți la început un ușor disconfort, dar acesta va dispărea în scurt timp, iar după montarea aparatului, vei putea zâmbi natural și vei putea mânca normal.

2. Este un accesoriu la modă

Dacă până acum ai refuzat să porți un aparat dentar, deoarece nu îți doreai un aspect inestetic, trebuie să știi că în prezent gama de modele este variată și poți opta pentru un dispozitiv discret care nu îți va afecta înfățișarea.

De exemplu, Dental Excellence, o clinică stomatologică cu renume din București, le oferă pacienților posibilitatea de a alege din modele realizate la cele mai înalte standarde. Vei putea opta pentru un aparat puțin vizibil sau chiar invizibil cu brackeți din ceramică sau safir.

Astfel, îți vei putea corecta aspectul dinților, cu ajutorul unui dispozitiv la modă!

3. Poți apela la acest tratament la orice vârstă

Tratamentul cu aparat dentar nu este destinat doar copiilor sau adolescenților, ci se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Acest dispozitiv aliniază dinții într-un mod armonios, rezolvă problemele de ocluzie (mușcătura) și te poate ajuta să obții un zâmbet fermecător.

Prin urmare, un astfel de tratament este o soluție excelentă pentru orice persoană care are probleme la nivelul danturii. Contactează o clinică stomatologică cu aparatură și tratamente de ultima oră, așa cum este Dental Excellence, și descoperă care este cel mai potrivit tratament pentru tine!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1273 secunde