Reprezentativa de fotbal pe plajă a României, în cantonament la Eforie Nord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În vederea participării la Jocurile Europene de vară Reprezentativa de fotbal pe plajă a României, în cantonament la Eforie Nord
Sport 12 Iunie 2019 / 14:51 430 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Naționala de fotbal pe plajă a României a început pregătirea pentru Jocurile Europene de vară, a doua ediție a acestor întreceri fiind programate în perioada 21 iunie - 30 iunie, la Minsk, în Belarus. Meciurilor din cadrul turneului de fotbal pe plajă se vor disputa între 25 iunie și 29 iunie. Prezentarea oficială a delegației tricolore va avea loc la 17 iunie, la Izvorani, deplasarea spre Minsk fiind programată la 22 iunie.

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României este calificată între primele opt echipe ale Europei, care au fost împărțite în două grupe - Grupa A: Belarus, Portugalia, Elveția, ROMÂNIA; Grupa B: Italia, Spania, Rusia, Ucraina. Formațiile clasate pe primele două locuri în cele două grupe se vor califica în semifinale, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor continua în turneul locurilor 5-8.

Programul partidelor echipei noastre - 25 iunie, ora 19.30: România - Belarus; 26 iunie, ora 14.00: Portugalia - România; 27 iunie, ora 14.00: Elveția - România.

În această săptămână, tricolorii se află într-un cantonament de pregătire la Eforie Nord, în vederea participării la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene de vară. Lotul convocat de antrenorul-jucător Marian Măciucă este următorul: Andrei Paul Neag și Valentin Dumitrică - portari; Iulian Răvoiu, Daniel Zaharia, Liviu Croitoru, Alin Bugălă, Emil Vîrtan, Claudiu Della, Ionuț Florea și Gheorghe Andrescu.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1596 secunde