Resistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Resistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord din Constanța
Administrație 22 Octombrie 2019 / 12:43 2565 accesări 1 comentariu

Pentru a veni în sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” și pentru fluidizarea traficului rutier, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va implementa din luna noiembrie o serie de modificări în zonă.

Stația RATC de pe strada Cișmelei, din zona școlii, se va muta mai aproape de trecerea de pietoni, implicit mai aproape de unitatea de învățământ.

Strada Nufăruluiva deveni arteră cu sens unic dinspre strada Lotus spre strada Suceava, iar pe strada Lotus, sensul unic se va institui dinspre strada Suceava spre aleea Umbrei. Părinții sunt sfătuiți să folosească această rută pentru a-i aduce pe copii la școală.

Aceste măsuri au fost luate pentru a nu se mai forma ambuteiaje în fața unității de învățământ și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, spun reprezentanții Primăriei Constanța într-un comunicat remis presei.

Loading...

1 comentariu

Maria 15:23:32 / 25 Octombrie 2019
Decizie proasta

O prostie . Ambuteiajele se creaza din cauza parintilor care insista sa isi duca copii pana in clasa cu masina si a celor ce parcheaza ilegal si acum sunt si mai mari ca opreste si autobuzul. Pentru noi care locuim in cartier mutarea statiei ne incurca. Eu aveam nevoie de statie la piata si la posta . De cei ce merg la liceu nu ii pasa nimanui? Mutati statia inapoi

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2035 secunde