Restricții de circulație pe autostrada A2 din cauza unor dale sărite în zona Brănești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Restricții de circulație pe autostrada A2 din cauza unor dale sărite în zona Brănești
Social 18 Iulie 2018 / 12:20 1426 accesări 0 comentarii

Viteza de circulaţie pe sectorul de autostradă A2 Bucureşti - Fundulea este restricţionată la 80 de kilometri/oră, după ce, marţi, la km 20+000, Calea 2, sensul de mers Constanţa - Bucureşti, a apărut o deformaţie a plăcilor de beton din ciment ale sistemului rutier cauzată de temperatura ridicată, informează, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"În data de 17.07.2018, în jurul orei 18:30, pe Autostrada A2, la km 20+000, Calea 2, sensul de mers Constanţa - Bucureşti, din cauza temperaturii ridicate a apărut fenomenul de dilatare, ceea ce a cauzat o deformaţie a plăcilor de beton din ciment ale sistemului rutier. Acest lucru a condus la închiderea circulaţiei pe sectorul de autostradă menţionat, traficul fiind deviat pe breteaua parcării din zona respectivă", spune CNAIR, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, celula de criză constituită pentru monitorizarea A2 a fost activată de urgenţă, iar Districtul Brăneşti a intervenit cu utilaje specifice pentru remedierea situaţiei. Astfel, în jurul orei 23:00, traficul a fost reluat în condiţii de siguranţă a circulaţiei.

"Atenţionăm participanţii la trafic că pe sectorul de autostradă A2, Bucureşti - Fundulea este instituită restricţie de viteză de 80 km/oră, în vederea prevenirii unor evenimente nedorite de acest gen", precizează compania. AGERPRES

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2246 secunde