Restricții de trafic cu ocazia Festivalului de Teatru „Miturile Cetății”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Restricții de trafic cu ocazia Festivalului de Teatru „Miturile Cetății”
Administrație 19 Iunie 2019 / 15:48 1723 accesări 0 comentarii

Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății” debutează mâine cu spectacolul „Carnavalul”, care se va juca la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", de la ora 19:00.

Peste 30 de teatre din țară și din străinătate participă la festivalul care va avea loc, în perioada 20 - 30 iunie 2019, în 4 locații din oraș: Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” dar şi în Piața Ovidiu. Accesul publicului la reprezentațiile din Piața Ovidiu este gratuit. Pentru ca evenimentul cultural să se desfășoare în condiții optime, în perioada 20 iunie, ora 09:00 - 27 iunie, ora 09:00, se vor bloca următoarele artere de acces din Piața Ovidiu: str. Marcus Aurelius la intersecția cu str. Dimitrie Cantemir; str. Vasile Canarache la intersecția cu str. Petru Rareș; str. Sulmona la intersecția cu bd. Tomis; str. Sulmona la intersecția cu str.a Traian; str. Sulmona la intersecția cu str. Mircea cel Bătrân; str. Revoluția din decembrie 1989 la intersecția cu str. Crângului; str. Arhiepiscopiei la intrarea în Piața Ovidiu. De asemenea, pe durata festivalului, traficul auto va fi restricționat complet pe str. Cpt. Grigore Ignat.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2261 secunde