Restricții de trafic în Constanța, pe bulevardul Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Restricții de trafic în Constanța, pe bulevardul Mamaia

Administrație 15 Mai 2023 / 14:55 1055 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni săptămâna aceasta pe bulevardul Mamaia la partea carosabilă cu utilaje pentru frezarea stratului de uzură și asfaltare. Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu.

Se va decoperta stratul de asfalt și se va așterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial începând din noaptea aceasta până sâmbătă, 19 mai, în intervalul orar 21:00-05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Autoritățile fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.Ştiri recomandate

12