Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia din Constanța

Administrație 26 Iulie 2022 / 13:45 693 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje pentru reparații pe suprafața carosabilului pe bulevardul Mamaia, porțiunile cuprinse între strada Patriei și strada Zorelelor, pe sensul de mers dinspre Capitol spre Delfinariu și între strada Zorelelor și strada Bucovina, pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre Capitol. Se va decoperta stratul de asfalt acolo unde este necesar și, în paralel, se vor asfalta suprafețele reparate.

Pentru executarea acestor lucrări, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial joi și vineri, 28 și 29 iulie 2022, în intervalul orar 21:00-05:00.

Zilele acestea se execută doar reparațiile urgente. Nu se asfaltează total bulevardul Mamaia, întrucât pe acest sector de drum urmeză să fie înlocuite conductele de alimentare cu apă.

Lucrările se vor executa pe timp de noapte, când traficul este mai puțin aglomerat, pentru a crea cât mai puțin disconfort conducătorilor auto.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1851 secunde