Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia din Constanța

Administrație 07 Iunie 2023 / 09:07 1053 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Seinstituite alte restricții de trafic rutierpe bulevardul Mamaia din Constanța, pentru a continua procesul de recondiționare a carosabilului.

Echipele Confort Urban vor asfalta, joi și vineri ,carosabilul pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, din dreptul Aleii Studenților, pe partea cu Liceul Energetic.

Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea. Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, joi, 08 iunie, și vineri, 9 iunie, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie.

Autovehiculele care vin dinspre strada Zorelelor către Pescărie vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă sau vor efectua viraj dreapta, pe strada Zorelelor, apoi stânga pe strada Unirii.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nuîși parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.Ştiri recomandate

12