Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul medical Pozimed din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul medical Pozimed din Constanța
Sănătate 09 Mai 2019 / 16:17 2144 accesări 0 comentarii

La 10 ani de la deschiderea primului centru medical din Constanța, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în oraș prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator și o policlinică.

Centrul medical Pozimed, inaugurat în luna august 2009, se află în centrul orașului Constanța și este dotat cu echipamente medicale de excepție. Centrul aduce împreună tehnologia de ultimă oră și echipele de specialiști cu vastă experiență în domeniul imagisticii. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimedși-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenție și Centrul de afecțiuni neuromotorii.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcția noastră de dezvoltare la nivelul județului Constanta. Am intrat pe piața medicală din Constanța în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creștem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond.REGINA MARIA a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacții cu preluare integrală si ne dorim să continuăm extinderea prin achiziții la nivel național. În acest fel,ducem mai departepreocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Printre serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul Medical Pozimed se numără: radiologie intervențională, imagistică prin rezonanță magnetică, examinări computer tomograf, osteodensitometrie, mamografie 3D cu tomosinteză, radiografie și ecografie.

Prezența Rețelei de sănătate REGINA MARIA în Constanța presupune acum 4 policlinici, 2 centre de imagistică, 2 laboratoare și centre de recoltare. Această expansiune urmează o amplă strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiții continue în calitatea actului medical.Aceste investiții au contribuit lafacilitarea accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor peste 48.000 de pacienți și peste 8.000 de abonați din regiune, care au apelat la seviciile clinicilor din Constanța doar în ultimul an.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1303 secunde