Telegraf Online - tag: reţetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre reţetă

Tapas cu brânză de capră
1 iulie 2017 Tapas cu brânză de capră

Rețetă de weekend Sunt ușoare, sunt gustoase și potrivite pentru vremea de-afară! Ingrediente: 8 felii de ciabatta groase de 1 cm Ulei de măsline extra-virgin 2 căței de usturoi, tăiați în două 4 roșii Sare, piper Brânză de capră ...

0 comentarii
Cea mai simplă și rapidă rețetă de limonadă
28 iunie 2017 Cea mai simplă și rapidă rețetă de limonadă

Ce poate fi mai bun pentru a alunga arșița într-unadin zilele fierbinți de vară. Dar de multe ori, chiar dacă îți este poftă de o limonadă, poate că nu ai chef să-ți faci pentru că durează o veșnicie să storci lămâile. Din fericire, există o metodă mai simplă și extrem de ...

0 comentarii
Cheesecake cu zmeură
27 iunie 2017 Cheesecake cu zmeură

Pentru că traversăm o perioadă extrem de călduroasă, vă propunem să ne răcorim cu un desert ușor și reconfortant. În plus, se prepară rapid! Ingrediente: Preparare (15 min) 1 pachet mare de biscuiți 150 gr unt topit 250 gr mascarpone 200 gr ...

0 comentarii
Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari
2 mai 2017 Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari

Cel mai scump taco din lume, creat de un bucătar mexican, a fost achiziționat pentru suma de 7.000 de dolari de un american care nici măcar nu l-a gustat, în timpul unei licitații desfășurate în stațiunea mexicană Los Cabos, informează AFP. Această versiune de lux a popularului fel de ...

0 comentarii
Ce te faci când uiți să cumperi pâine?!
12 aprilie 2017 Ce te faci când uiți să cumperi pâine?!

Faci o clătită „specială“ din... ghici?... aluat de clătită: un ou, apă minerală sau, mai bine, bere, făină cât să se facă aluatul ca o smântână mai groasă, sare, mărar uscat și puțin piper (și, poate, puțin suc de roșii pentru cei cărora le place aventura gustului) ...

0 comentarii
ALERTĂ! „Bomba“ din alimentele tradiționale de Paște!
10 aprilie 2017 ALERTĂ! „Bomba“ din alimentele tradiționale de Paște!

Specialiștii ne atrag atenția să avem mare grijă atunci când vrem să achiziționăm produse alimentare specifice Sărbătorii Pascale, și asta pentru că multe dintre ele sunt pline de substanțe chimice care pot dăuna organismului. Un studiu recent al reprezentanților Asociației Pro Consumatori (APC) ...

0 comentarii
Conopidă la cuptor: gust bun cu o cheltuială minimă!
17 martie 2017 Conopidă la cuptor: gust bun cu o cheltuială minimă!

Conopida o speli si o pui la fiert într-o oală cu apă în care ai aruncat două frunze de dafin, câteva boabe de piper, un pahar cu vin alb sau roșu, (iese la fel de bună și cu alb, și cu roșu), și o linguriță cu sare. O lași cam 15 minute din momentul în care începe să ...

0 comentarii
Deliciu cu legume la cuptor și paste
21 ianuarie 2017 Deliciu cu legume la cuptor și paste

Această rețetă este foarte bună pentru a ține puțin regim, cu legume proaspete, nu din conservă, și care pot fi găsite chiar și pe timp de iarnă în comerț, și, de asemenea, cu paste, fără carne, deoarece pastele conțin carbohidrații necesari unei digestii bune, iar legumele, fibrele necesare ...

0 comentarii
Cu căsuțele de turtă dulce la concurs în Suedia
19 decembrie 2016 Cu căsuțele de turtă dulce la concurs în Suedia

Rețeta de turtă dulce a fost adusă din Asia în Europa de călugărul armean Grigore din Nicopolis, în anul 992. În cei șapte ani petrecuți în Franța, el s-a gândit să le prepare turtă dulce călugărilor de acolo, pentru a le îndulci sufletele cu ocazia Crăciunului ...

0 comentarii
Gogoși pufoase cu umpluturi neobișnuite, pentru vreme friguroasă
16 decembrie 2016 Gogoși pufoase cu umpluturi neobișnuite, pentru vreme friguroasă

Ingrediente: 500 de grame de făină – 120 de grame de unt sau margarină – 40 de grame de drojdie proaspătă – 1 lingură de zahăr – 1 linguriţă de rom – 1 vârf de linguriţă de sare – coajă rasă de lămâie – 5 gălbenuşuri – 350 ml de lapte – ...

0 comentarii
Vin fiert ca la mama acasă!
2 decembrie 2016 Vin fiert ca la mama acasă!

A venit frigul, aşa că, ce ar putea fi mai îmbietor seara decât o cană de vin fiert ca la carte? Căci, oricât ar părea de ciudat, este nevoie de o reţetă şi pentru asta. Produsul rezultat în urma câtorva eforturi merită orice sacrificiu. Propunerea noastră următoarea: se ia ...

2 comentarii
Rețetă de bere antică:  o bere din Epoca Fierului
4 noiembrie 2016 Rețetă de bere antică: o bere din Epoca Fierului

O echipă de cercetători a lucrat împreună cu o fabrică de bere din Milwaukee pentru a reproduce o băutură alcoolică descoperită într-un sit funerar din Epoca Fierului din Germania, informează Live Science. În ciuda faptului că solul acid a dizolvat rămășițele umane, arheologii au ...

1 comentariu
Secretul unei gustoase ciorbe cu perișoare: smântâna
27 octombrie 2016 Secretul unei gustoase ciorbe cu perișoare: smântâna

Ingrediente: 600 g carne măcinată, 2 cepe, 3 morcovi, 1 ardei, un fir de păstârnac, o ţelină mică, o rădăcină de pătrunjel, o gulie mică, o roşie mare, 6 linguri de orez, 2 ouă, o linguriţă de paprika dulce, 200 g de smântână (cel puţin 20% grăsime), verdeaţă: pătrunjel, mărar ...

1 comentariu
Românii nu consumă nici măcar o cafea pe zi, comparativ cu țările nordice
22 octombrie 2016 Românii nu consumă nici măcar o cafea pe zi, comparativ cu țările nordice

Piaţa aparatelor de cafea este în creştere, estimările noastre indicând că ar fi circa 100.000 de aparate în total, a declarat Ovidiu Tunaru, country business manager Nestlé Profesional România. Cu toate acestea românul consumă cu patru cafele mai puțin pe zi decât un ...

1 comentariu
Cum cureți de coajă un ou în câteva secunde
21 octombrie 2016 Cum cureți de coajă un ou în câteva secunde

Dacă și ție îți dă bătăi de cap curățarea unui ou fiert, atunci poate ar fi bine să apelezi la următorul truc: după ce a fiert, scoți oul din apă şi îl pui imediat într-un pahar cu apă rece. Schimbarea bruscă de temperatură va face astfel încât membrana dintre coajă şi ...

0 comentarii
Trucuri. Ce faci dacă ți s-a tăiat maioneza
14 octombrie 2016 Trucuri. Ce faci dacă ți s-a tăiat maioneza

Iată câteva trucuri pentru momentele în care vrei să faci maioneză acasă, dar constați că, în timpul preparării, ți s-a tăiat. Ar fi bine să știi că, uneori, cu un strop de sare îşi poate reveni. Deși maioneza devine puţin mai grunjoasă, mixând se netezeşte. Mai poţi ...

0 comentarii
12345
Pagina a fost generata in 0.123 secunde