Reţinuti la Constanța pentru trafic de droguri. În urma percheziției au fost ridicate 5 kilograme de canabis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reţinuti la Constanța pentru trafic de droguri. În urma percheziției au fost ridicate 5 kilograme de canabis

Eveniment 19 Iunie 2022 / 09:28 626 accesări

La data de 16.06.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitatea de aproximativ 5 kilograme de canabis, o cultură indoor de plante de canabis, prevăzută cu instalațiile aferente de încălzire, iluminare și aerisire, fertilizatori, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Cei trei inculpați au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Constanța - Serviciul Antidrog.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1324 secunde