Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Eveniment 18 Octombrie 2021 / 16:20 517 accesări
Foto: arhiva

Foto: arhiva

La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În aceeași zi, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani.

Urmare a descinderilor, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei și 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Din cercetări au mai fost identificate și alte adrese de interes pentru cauză, astfel că, la data de 17 octombrie a.c., au fost puse în aplicare alte 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri utile cauzei.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2068 secunde