Reunire cu surprize la HC Dobrogea Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Reunire cu surprize la HC Dobrogea Sud
Sport 07 Ianuarie 2020 / 13:03 1205 accesări 1 comentariu
Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Formaţia Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa şi-a reluat pregătirile în vederea părţii a doua a sezonului 2019-2020, iar la primul antrenament din acest an, condus de Djordje Cirkovic, George Buricea și Marko Isakovic s-au înregistrat şi două mari suprize. Laurențiu Toma și Ionuţ Rudi Stănescu au venit pregătiţi pentru un antrenament complet, cei doi dorind să fie în formă maximă la meciul de retragere al lui Toma, programat la 14 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa. La acest meci şi-au mai anunţat prezenţa Marius Novanc, Mihai Timofte şi Adrian Tucanu.

„Ne așteaptă a doua parte a sezonului, care va fi foarte grea. Pentru asta ne pregătim și suntem optimiști. Avem mulți jucători plecați la echipele naționale, îi așteptăm să se întoarcă sănătoși. Am completat lotul cu jucători de la Divizia A și grupele de juniori, ca să facem antrenamente utile. Eu? Am venit să mă pregătesc pentru meciul de retragere al lui Toma, trebuie să fim toți în formă maximă! Suporterilor vreau să le spun deocamdată atât: ne vedem pe 14 ianuarie, în Sala Sporturilor, la un meci inedit HCM - HCD!”, a declarat preşedintele HCDS, Ionuţ Rudi Stănescu.

„Suntem la începutul unui nou an. Ne dorim cât mai multe performanțe, vrem să creștem ca echipă. Va fi greu, vom lupta pe două planuri, campionat și cupă. Sunt alături de băieți, la antrenamente, pentru că vreau să mă mențin în formă pentru meciul meu de retragere de pe 14 ianuarie”, a spus şi Laurențiu Toma.

La primul antrenament al HCDS au absentat, motivat, cei nouă jucători convocaţi la loturile naționale: Iancu, Mocanu şi Csog (România), Chikovani (Georgia), Hendawy (Egipt), Chiuffa (Brazilia), Nikolic (Serbia), Malinovic (Bosnia & Herţegovina) şi Simovic (Muntenegru).

Pentru a completa lotul, staff-ul tehnic a apelat la juniori, iar startul oficial, programat în deplasare, la Turda, la 29 ianuarie, trebuie pregătit fără jumătate de echipă.

„Așa arată echipă fără opt, nouă jucători. Dar trebuie să începem serios pregătirea. Vreau să atingem obiectivele stabilite. Suntem în Final Four în Cupa României şi cred că este cel mai scurt drum spre Europa. Sperăm să rezolvăm măcar un transfer la nouă metri, unde suntem foarte subțiri. Din păcate, nu vom face meciuri amicale. Nu are rost fără jumătate de echipă. Dar avem un eveniment frumos pe 14 ianuarie și putem să îl folosim ca un meci de pregătire. Încercăm să mai facem un amical înainte de debutul oficial, de pe 29 ianuarie, la Turda. Și, pe 3 februarie la primul meci de acasă, cu Dinamo, sper să vină suporterii, să jucăm cu sala plină!”, a declarat antrenorul principal al HCDS, Djordje Cirkovic.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1398 secunde