Revelion de zile mari, în Piața Ovidiu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Revelion de zile mari, în Piața Ovidiu!
Divertisment 29 Decembrie 2017 / 18:30 1364 accesări 5 comentarii

Dacă ești adeptul Revelioanelor în aer liber, ai putea petrece noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, unde Primăria Constanța promite că va da o mare petrecere. Vor face atmosferă artiști de renume: Dan Helciug, Mihail, Vița de Vie, Spitalul de Urgență și trupe de dans. La miezul nopții, cei prezenți vor admira un superb spectacol de artificii ce va fi dublat de un impresionant show de lasere. În cazul în care vrei să participi la eveniment, dar nu ai mașină sau vrei să o lași acasă, nu-ți face griji! RATC Constanța va asigura transportul persoanelor care doresc să participe la petrecere până după miezul nopții. Mai exact, mijloacele de transport 40, 42, 44, 48, 51, 101C, 2-43 și 5-40 vor circula până la ora 2.00 și vor avea ca destinație Poarta 2. „În acest context, Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor care vor lua parte la evenimentele organizate în zona centrală a orașului să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

loading...

5 comentarii

un constănțean 09:55:25 / 30 Decembrie 2017
Vouă nu vă e rușine?

..."Vor face atmosferă artiști de renume: Dan Helciug, Mihail, Vița de Vie, Spitalul de Urgență și trupe de dans"... Ăștia ar trebui să plătească ei ca să cânte la Constanța! Primăria de pe la noi e atât de modestă în ultima vreme că te apucă plânsul.

Cata 10:33:33 / 30 Decembrie 2017
Pentru un constănțean

Dupa buget, coane Fanica...

okila 11:18:18 / 30 Decembrie 2017
reBelion

dupa ce sunt de 2 bani amaratii astia cu formatiile lor vor fi matoli manga si vor pune playback si apoi cu iarba in nas vor umbla dupa pi.da

deunde 11:53:43 / 30 Decembrie 2017
la anul.....?

Praf in ochii,pentru fraieri.nu sant bani ,sant doar pentru pachetari ca iei duc tot greul constantei din 4 in 4 ani,multa ........ie.?

Panseluta 16:53:58 / 30 Decembrie 2017
Bugetul de 600.000 RON ...

...pus la bataie de catre Primarie pentru organizarea Revelionului este mic? Eu cred ca daca cea mai mare parte a acestor bani chiar ar ajunge la artisti si nu doar in buzunarele cuiva am avea un spectacol pe cinste ... respect trupelor participante insa chiar se poate mai mult, daca s-ar dori, evident

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1936 secunde