Revenirea la alegerea primarilor în două tururi, respinsă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu sprijinul senatorilor PNL care au chiulit de la vot Revenirea la alegerea primarilor în două tururi, respinsă
Politică 16 Octombrie 2019 / 19:41 254 accesări 1 comentariu
Marcel Ciolacu: „Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta, ca să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării!

Marcel Ciolacu: „Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta, ca să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că PNL chiuleşte la plen când este vorba de votat proiecte de lege, însă apoi auzi liberalii cum îşi rup „cămaşa de pe ei, la televizor, de grija ţării”. „USR a pus condiţie PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta, ca să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei, la televizor, de grija ţării! Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia nişte meditaţii la fizică, puterea se măsoară în waţi (W), nu în Q-li!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, Facebook.

Social-democratul a adăugat că PSD şi UDMR au rămas consecvente cu privire la proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. „PSD şi UDMR au rămas consecvente şi au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea faţă de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti acum plecaţi la alte partide nu pot să facă nimic singuri”, a conchis Ciolacu. Reacţia lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care, miercuri, senatorii au respins propunerea legislativă a USR, care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin în cazul în care niciunul dintre candidaţi nu întruneşte majoritatea de voturi. Proiectul a fost respins cu 47 de voturi „împotrivă” şi 33 de voturi „pentru”.

Loading...

1 comentariu

Stan 20:04:50 / 16 Octombrie 2019
Asa !

PNL -ul o sa-si rupa gatul la votul in parlament ! Bine , in fond , care este interesul lor , in afara ideii de a ne ocupa timpul liber ? Ei se fac ca se preocupa de tara , noi o sa ne prefacem ca o sa-i votam !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1739 secunde