Revitalizare urbană a cartierului KM 4-5 din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Revitalizare urbană a cartierului KM 4-5 din Constanța

Administrație, Politică 23 Decembrie 2021 / 17:41 3567 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Infrastructura rutieră a fost asfaltată pe o suprafață de peste 10.000 mp iar cea pietonală pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp, informează Primăria Constanța.

Trotuarele au fost reamenajate prin montarea a 1.300 ml de bordură. Totodată, zonele cu spațiu verde au fost reamenajate.

S-au recondiționat trotuarele și carosabilul pe strada Liliacului, tronsonul delimitat de strada Progresului și strada Pandurului, pe strada Progresului, între strada Meșterul Manole și strada Liliacului, pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole și pe strada Narciselor, între strada Progresului și strada Sergent Nicolae Grindeanu.

Prin implementarea proiectului de reconfigurare urbană au fost create 273 de noi locuri de parcare. Pe strada Liliacului au fost amenajate 105 de locuri de parcare în spic și în alveolele nou-înființate. 25 de noi locuri de parcare sunt disponibile pe strada Meșterul Manole iar locuitorii din zonă vor beneficia de alte 58 de noi locuri de parcare pe strada Narciselor. Pe strada Progresului, la intersecția cu strada Arcului, spațiul urban a fost reorganizat fiind amenajate 85 de spații pentru parcarea autovehiculelor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1805 secunde