Revizie anuală a instalațiilor Electrocentrale Constanța S.A.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Revizie anuală a instalațiilor Electrocentrale Constanța S.A.
Social 21 Iunie 2019 / 14:58 2678 accesări 2 comentarii

Electrocentrale Constanța S.A. informează consumatorii că devansează efectuarea reviziei anuale a instalației de producere a energiei termice. În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Oprirea furnizării apei calde către constănțeni se va face în perioada 26.06.2019, ora 00.00 - 27.06.2019, ora 24.00. Revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 28.06.2019.

„Menționăm că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă nu pot fi efectuate decât cu oprirea totală a instalațiilor de producere și prezentăm scuze pentru disconfortul creat în această perioadă“, se arată în informarea Electrocentrale Constanța S.A.

Loading...

2 comentarii

constantean 22:18:52 / 21 Iunie 2019
muriti in chinuri creiere cat ghinda!

Baaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, falimentarilor, cat de cretini, cat de oligofreni sunteti, revizie in plina VARA????????? cand si-asa peste tot iiti muta nasul neanderthalieni certati cu apa si dedorantul?? FMM de imbecili, draq va mai plareste facturile pentru serviciile NEefectuate, psidisti lobotomizati!!!

Apa 08:06:09 / 23 Iunie 2019
Gaz

Foarte bine, sa faceti revizii dese, ca asa se conving toti cetatenii sa treaca la CENTRALE PE GAZ cat mai repede !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.162 secunde