Revoltă, violenţe și arestări, la Copenhaga

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Revoltă, violenţe și arestări, la Copenhaga
Externe 15 Aprilie 2019 / 16:23 173 accesări 0 comentarii

Douăzeci şi trei de persoane au fost arestate în contextul revoltelor din Copenhaga, a anunţat luni poliţia daneză, în timp ce contra-protestele unui activist de dreapta împotriva unei demonstraţii au escaladat, relatează Reuters.

Tulburările s-au răspândit duminică în mai multe părţi ale capitalei, după ce Rasmus Paludan, fondatorul partidului anti-imigraţionism Hard Line, a organizat o demonstraţie.

"Nu sunt deloc de acord cu provocările fără sens ale lui Paludan, care nu au alt scop decît să semene dezbinare. Întâmpină-l cu argumente - nu cu violenţă", a declarat premierul Lars Lokke Rasmussen pe Twitter.

Poliţiştii au declarat că au arestat 23 de persoane şi unii dintre aceștia fiind ulterior interogați de un judecător în legătură cu un presupus incendiu şi violenţe împotriva ofiţerilor de poliţie.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2001 secunde