Rezultate bune pentru sportivii de la CS Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rezultate bune pentru sportivii de la CS Farul

Sport 13 Iunie 2016 / 20:04 205 accesări
Eliza Samara s-a oprit în sferturi la Openul Australiei

Eliza Samara s-a oprit în sferturi la Openul Australiei

La finalul săptămânii trecute, Eliza Samara, campioana europeană en titre la tenis de masă, a participat la Openul Australiei, competiție desfășurată la Melbourne. Sportiva legitimată la CS Farul și pregătită de Viorel Filimon a ajuns până în sferturile de finală ale competiției individuale, după ce le-a învins pe Ziyu Zhang (Australia), cu 4-1, și Maki Shiomi (Japonia), cu 4-2, dar a ratat prezența în semifinale, fiind depășită de Miyu Kato (Japonia), cu 4-2. La dublu, constănțeanca a făcut pereche cu neozeelandeza Ruofei Rao, cele două fiind calificate direct în turul secund, unde au cedat în fața cuplului din Taipei format din Yu-Peng Lee și Yu-Chin Tsai, cu 2-3. De la Melbourne, Samara a plecat duminică spre Tokyo, unde participă la Openul Japoniei.

Tot la finalul săptămânii trecute, la Dumbrăvița, s-a desfășurat Top 12 la juniori 3 la tenis de masă, competiția la care au luat startul și trei sportivi constănțeni, de la CS Farul. Astfel, Elena Zaharia a câștigat trofeul în întrecerea fetelor, unde Andreea Grigore a terminat pe locul 6, iar Emir Culpedin s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului în concursul băieților.

Sportivii de la CS Farul au obținut rezultate bune și la etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru copii, care a avut loc la București, în perioada 11-12 iunie. Constănțenii au urcat de trei ori pe podium la copii 1: un loc 1, prin Ioana Colibășanu (antrenor Carmen Botea) - în proba de triathlon (60 m, lungime și 800 m), un loc 2, prin Teodora Bălan (antrenor Evelina Lisenco) - la săritura în lungime și un loc 3, prin Ștefan Oprișan (antrenor Evelina Lisenco) - la triathlon. Tot pe podium a încheiat concursul și Alexia Grosu, ocupanta locului secund în proba de triathlon la copii 3.

Citește și:

Rezultate excelente pentru sportivii de la CS Farul

Taguri articol


12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2091 secunde