Rezultate de top pentru echipele constănţene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă / Superliga Naţională pe echipe

Rezultate de top pentru echipele constănţene

Sport 04 Decembrie 2013 / 00:00 611 accesări

Săptămâna trecută, în Sala “Romeo Iamandi” din Buzău, a avut loc turul Superligii Naţionale pe echipe la tenis de masă, atât la feminin, cât şi la masculin. Dacă, anul trecut, fetele de la CS Farul au ratat prezenţa în play-off, fiind în plină reorganizare după plecarea mai multor jucătoare la cluburi din străinătate, de această dată, elevele lui Viorel Filimon şi Liliana Sebe au avut un parcurs bun, încheind competiţia pe locul secund. Constănţencele Roxana Iamandi, Timeea Ursuly şi Alina Zaharia au obţinut şase victorii, 5-4 cu CSM Bistriţa, 5-1 cu CSM Rm. Sărat, 5-2 cu Tehnopres Iaşi, 5-4 cu ACS Dumbrăviţa, 5-0 cu CSŞ 1 Slatina şi 5-1 cu Voinţa Galaţi, şi au suferit o singură înfrângere, 2-5 cu CSM Arad. Drept urmare, primele patru echipe clasate vor disputa patru turnee pe terenul fiecăreia dintre ele, în urma cărora se va stabili noua campioană, CS Farul luptându-se cu CSM Arad, ACS Dumbrăviţa şi CSM Bistriţa.

VICTORII PE LINIE La masculin, nou-înfiinţatul club CS Topspin 08 Constanţa, care continuă tradiţia deschisă de CS 2004 Tomis Constanţa, a avut o prestaţie excelentă, obţinând victorii pe linie. Astfel, Andrei Filimon, Alexandru Cazacu, Cristian Grigore şi Bogdan Simion au bifat şapte succese, 5-0 cu CS RER Buzău, 5-2 cu CS Electrica Sf. Gheorghe, 5-3 cu CS Mioveni, 5-0 cu CSM Zalău, 5-1 cu CSM Bistriţa, 5-0 cu CS Universitatea Craiova şi 5-4 cu CS Pristavu Cîmpulung. Ca şi la feminin, primele patru echipe clasate vor disputa patru turnee pe terenul fiecăreia din ele în lupta pentru titlu, constănţenii dând piept cu CS Pristavu Cîmpulung, CS Mioveni şi CSM Bistriţa.

„Nu ne-a fost uşor, pentru că am rămas fără un jucător de bază, Lucian Munteanu, care a plecat la un club din Austria. Nu ne convine actualul sistem, pentru că se joacă prea mult şi probabil că după al doilea turneu se va cunoaşte deja numele campioanei. Sperăm ca în sezonul viitor să revenim la vechiul sistem, cu play-off, sau să jucăm etapă cu etapă. Obiectivul nostru este menţinerea titlului de campioni”, a spus Andrei Filimon.12