Rezultate modeste pentru constănțeni la JMU de vară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Coreea de Sud

Rezultate modeste pentru constănțeni la JMU de vară

Sport 15 Iulie 2015 / 00:00 383 accesări

În perioada 2-14 iulie, la Gwangju (Coreea de Sud), s-au desfășurat întrecerile din cadrul Jocurilor Mondiale Universitare (JMU) de vară, competiție la care au participat și șase sportivi de la CS Farul Constanța. Cel mai bun rezultat pentru atleții din orașul de la țărmul mării a fost obținut de Adrian Dăianu (antrenor Daniel Cojocaru), clasat pe locul 7 în proba de triplusalt. Cotată cu șanse la un loc pe podium, Andreea Ogrăzeanu (antrenor Dan Vlădescu) a avut o evoluție dezamăgitoare, oprindu-se în semifinale atât la 100 m, cât și la 200 m. Nici Cristina Toma (antrenor Vali Ionescu) nu a reușit să prindă un loc în finala de la triplusalt, după ce, în urmă cu doi ani, câștiga medalia de bronz la Kazan. Constănțeanca a terminat doar pe locul 9 în seria sa de calificare, departe de performanțele sale obișnuite. În proba de lungime, Ionuț Grecu (antrenor Bogdan Tudor), s-a oprit în calificări, după ce a încheiat pe locul 9 în grupa sa.

La tenis de masă, Cristina Hîrîci (antrenor Viorel Filimon) a fost la un pas de medalie în proba individuală, oprindu-se în sferturile de finală, în timp ce, în competiția feminină pe echipe, România a cedat în optimile de finală. La masculin, Bogdan Simon a pierdut în grupe, atât la individual, cât și cu echipa României.

La finalul săptămânii trecute, CS Farul a avut doi reprezentanți și la Campionatele Europene de atletism pentru tineret, dar aceștia nu s-au clasat pe podium. Cel mai aproape a fost Ionuț Neagoe (antrenor Angela Popescu), care a terminat pe locul 4 cu ștafeta de 4x100 m, realizând și un nou record național de tineret în această probă. Același sportiv a participat în proba de lungime, unde a încheiat doar pe locul 16. La triplusalt feminin, Andreea Lefcenco (antrenor Cecilia Gevat și Alin Larion) s-a clasat pe locul 13.12
Pagina a fost generata in 0.1646 secunde