Rezultate oficiale parțiale: Iohannis 36,65%, Dăncilă 23,82%

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PREZIDENȚIALE 2019 Rezultate oficiale parțiale: Iohannis 36,65%, Dăncilă 23,82%
Politică 11 Noiembrie 2019 / 06:11 466 accesări 2 comentarii

În această dimineață, în jurul orei 6, Autoritatea Electorală Permanentă a reuşit numărarea a 99,85% din voturi, iar potrivit rezultatelor provizorii, Klaus Iohannis a obţinut 36,65% din voturile exprimate, Viorica Dăncilă - 23,82%, Dan Barna - 13,96%, Mircea Diaconu - 9,25%.

Loading...

2 comentarii

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

votant 08:39:05 / 11 Noiembrie 2019
pregatiti lopetile

uraaaa $$$ pregatiti sapele, lopetile ,roabele ,se intoarce diasporaaaa,o sa avem autostrada si pentru trotinete acum avem guvernul meu ,Werner,Ludovic,Klauss,Orban,Keleman,o sa ploua cu Leberwusti sa manance tot saracu"

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

WC Johanis urmașul lui Traian Băsescu 12:11:56 / 11 Noiembrie 2019
TURNĂTORUL SECURIST PETROV

Ce-i mai tâmpiți alegătorii are PDL PNL CIUMA ROȘIE... DOVADĂ ? Că susțin pe urmașul lui Traian Băsescu ce-l care sa dovedit că ESTE TURNĂTOR SECURIST !!!! . Două mandate .. Două.!!!.. După 15 ani au realizat (ce-i care l-au votat ) că s-au înșelat.!!!!..Oare ne mai trebuiesc alți 15 ani că sa înțelegem că WC JOHANIS este un TRĂDĂTOR de țară și primul președinte PENALLL ?!!!!!..(Deja a fost dovedit în instanță că WC JOHANIS a FURAT casele unor bătrânii din Sibiu cu acte false )..Cum puteți să votați un ASTFEL DE impostor ?..Un Trădător de țară care spune de 3 ani (MINTE CU NERUȘINARE ) CA SÂNT BANII PT SALARII SI PENSII ,....Că guvernul ROMÂNIEI Nu e pregătit sa PREIA PREȘEDINȚIA ROTATIVĂ A UE ( O minciună un act de trădare deosebit de grav in urma căruia trebuia suspendat și apoi demis prin referendum ).. Și acest impostor mai are tupeu sa mai ceară de la Românii încă un MANDAT de președinte .!!!!!....Cei care îi susțin sânt BEȚIVII DROGAȚII SI KURVE , indivizi născuți cu picioarele înainte care pot fi ușor manipulați , mințiți de WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE ...Blaga. Turcan...Predoiu...în plm ..de BASIȘTII JOHANISTII împuțiți.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1479 secunde