Rihanna are o stradă în insula Barbados

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Insula Barbados dedică o stradă artistei sale native Rihanna are o stradă în insula Barbados
Monden 23 Octombrie 2017 / 08:46 458 accesări 0 comentarii

La câțiva metri de locul unde s-a născut celebra divă pop Rihanna, autoritățile din Barbados i-au dedicat o stradă care va purta numele artistei originare din această insulă, relatează online ziarul spaniol ABC. Locuitorii din Westbury New Road, strada din capitala Bridgetown unde s-a născut vedeta pop Rihanna, și-au manifestat bucuria pentru decizia guvernului local de a-i schimba numele în bulevardul Rihanna, ca omagiu adus artistei în această insulă. Se prevede ca Rihanna, care locuiește în SUA, să participe la 30 noiembrie la ceremonia de schimbare a numelui străzii care va beneficia de prezența prim-ministrului din Barbados, Freundel Stuart, un eveniment în care celebrul bulevard din Bridgetown va fi denumit Rihanna Drive. "Ar fi trebuit să se întâmple mai demult. Rihanna a contribuit suficient pentru a merita această onoare. Este ambasadoarea perfectă pentru Barbados", a declarat un locuitor al cartierului, în vârstă de 48 de ani, care a subliniat că va fi o atracție în plus pentru a-i atrage pe turiști.

Dawn Johnson, care locuiește vizavi de casa în care s-a născut Rihanna, și-a exprimat bucuria față de această onoare dedicată cântăreței care a crescut în vecinătate. "De câte ori trece prin Barbados vine acasă. Suntem toți bucuroși pentru succesul ei", a spus Johnson, care este de părere că este un lucru extraordinar să existe o stradă cu numele artistei.

Un grup de turiști canadieni, care beau bere la BNB Bar din vecinătate, au declarat sunt mari admiratori ai artistei și că au venit special în acest cartier în care s-a născut Rihanna.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2175 secunde