Ro-Alert în Constanta. 48 de pompieri luptă să stingă incendiul de la un depozit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ro-Alert în Constanta. 48 de pompieri luptă să stingă incendiul de la un depozit
Eveniment 21 August 2019 / 15:03 2603 accesări 0 comentarii

Nouă mașini de pompieri și 48 de salvatori, dintre care 21 au fost chemați din ziua liberă se luptă să stingă un incendiu extrem de violent izbucnitastăzi după-amiază la un depozit situat în zona industrială a Constanței. Depozitul se întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați și este ticsit cu obiecte din mase plastice. Din cauza fumului degajat de plasticul care arde, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al Județului Constanța a emis un Ro-Alert care a vizat zona afectată.

„Atentie! Incendiu hala depozitare in municipiul Constanta, str. Interioara 3 , cu degajari mari de fum. Pentru asigurarea protectiei, ramaneti in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum.“, este alerta transmisă de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea".

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1283 secunde