Robert Lewandowski ar putea semna cu Real Madrid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Robert Lewandowski ar putea semna cu Real Madrid

Sport 07 Februarie 2018 / 18:12 800 accesări
Robert Lewandowski visează de mai mulți ani să fie coechipier la Real Madrid cu Sergio Ramos

Robert Lewandowski visează de mai mulți ani să fie coechipier la Real Madrid cu Sergio Ramos

Cotidianul spaniol Marca a anunțat pe prima pagină a ediției de miercuri că Robert Lewandowski a fost propus de impresarul său la Real Madrid! Atacantul polonez este o mai veche țintă a formației de pe Santiago Bernabeu, iar 2018 ar putea fi anul în care președintele albilor, Florentino Perez, își poate îndeplini visul de a-l aduce.

Sursa citată susține că impresarul lui Lewandowski, Cezary Kucharski, este un agent aflat în bune relații cu Real Madrid, iar gestul său ar fi urmare a anunțului jucătorului, că este gata de o nouă provocare după patru ani petrecuți la Bayern Munchen. Mai mult, impresarul ar fi anunțat că „Lewa” e pe cale să semneze ultimul mare contract al carierei, însă fără să precizeze care este destinația clientului său. 2021 este anul în care expiră contractul atacantului polonez cu Bayern Munchen.

Lewandowski (29 de ani) a ajuns liber de contract la Bayern Munchen, în 2014. Înainte de a semna cu bavarezii, pe când era încă jucătorul Borussiei Dortmund, s-a întâlnit de două ori cu emisari trimiși de Real Madrid, însă părțile nu au putut ajunge la un acord. Polonezul a negociat și în 2016 cu madrilenii, însă tot fără succes. Acum însă, la cea de-a treia încercare, atât jucătorul cât și cei de la Real Madrid sunt mulțumiți de negocieri, iar Bayern pare să nu vrea să îi blocheze lui Lewandowski drumul către Madrid, după cum spunea chiar președintele echipei germane, Karl-Heinz Rummenigge.

80 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Robert Lewandowski, care a înscris 25 de goluri în acest sezon pentru Bayern Munchen (18 în Bundesliga, 3 în Liga Campionilor, unul în Supercupa Germaniei și 3 în Cupa Germaniei).

Presa iberică anunța luna trecută că Real Madrid este gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a întări lotul. Gruparea blanco urma să achite clauza de reziliere a atacantului argentinian Mauro Icardi, de la Internazionale Milano, cifrată la 110 milioane euro! Însă, perioada de transferuri s-a încheiat și jucătorul în vârstă de 24 de ani, unul dintre cei mai în formă atacanți din acest sezon în Europa, a rămas în Serie A.

Taguri articol


12