Rock on pentru ajutorarea pisicilor!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rock on pentru ajutorarea pisicilor!

Divertisment 27 Octombrie 2017 / 10:02 1482 accesări

Animal Life, o asociație de protecția animalelor din Sibiu, va organiza în 11 noiembrie un concert rock, iar, cu banii strânși din bilete, va ajuta cu tratamente, castrări și adopții pisicile, potrivit unui comunicat de presă remis vineri Agerpres. Trei trupe locale, Ela Brai, Wildchild, Changeover și Fără Filtru vor susține concertul "Animals Rock", aflat la cea de a doua ediție.

„Animal Life devin din ce în ce mai inventivi pentru a-și finanța activitățile. Dacă până acum au alergat maratonul, au pozat pentru calendare și au vândut de toate, în 11 noiembrie la Imperium se va cânta rock tot pentru a ajuta animalele! Ela Brai, Wildchild, Changeover și Fără Filtru sunt trupele care vor susține concertul Animals Rock aflat se pare la a doua ediție! Unii dintre artiști sunt și voluntari Animal Life, iar fondurile obținute vor fi folosite pentru divizia de pisici a organizației, care ajută anual cu tratamente, castrări și adopții cca 600 pisici pe an! Așadar, pentru rock și fapte bune haideți în 11.11.2017 ora 20,00 la Imperium Live Sibiu! Prețul biletului livrat în contul Animal Life este de 15 lei / persoană“, se arată în comunicat.

La primul concert rock pentru pisici de anul trecut, Animal Life a reușit să strângă câteva sute de lei, a precizat pentru Agerpres, Andreea Roseti, președintele Animal Life Sibiu. Potrivit sursei citate, Animal Life a reușit să sterilizeze în acest an aproape 700 de animale.

În prezent, Animal Life construiește un adăpost pentru o sută de câini abandonați.

Taguri articol


12