Român omorât în bătaie în Italia! Băut fiind, făcea prea mult zgomot!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Român omorât în bătaie în Italia! Băut fiind, făcea prea mult zgomot!
Eveniment 24 Martie 2019 / 21:53 715 accesări 2 comentarii

Un român a fost ucis în Italia, pe motiv că ar fi făcut zgomot. Bărbatul a fost omorât în bătaie, dar agresorii au încercat să-i păcălească pe anchetatori, ca moartea să pară un accident. Doi români au fost însă arestați pentru crimă. Cadavrul, care avea o rană pe față, indica faptul că victima s-a îmbătat și a căzut. Sâmbătă însă, la aproape trei săptămâni de la deces, doi români care erau colegii de cameră ai victimei au fost arestați pentru crimă. Alte două femei care locuiau în aceeași cameră sunt în vizorul anchetatorilor. Potrivit polițiștilor, cei doi l-au bătut pe român cu sălbăticie, până l-au ucis. Erau înfuriați că a făcut zgomot în timp ce ei se odihneau, spune Latina Press. Românii și cele două femei au făcut apoi curat în cameră, încercând să șteargă urmele crimei, pentru ca totul să pară un accident, că victima s-a lovit singură și a murit, în timp ce era băută. Însă cercetările poliției italiene au arătat că a fost vorba despre o crimă.

În plus, cei doi acuzați plănuiau să fugă din Italia, după incident, mai spun anchetatorii. Cei doi români sunt în prezent încarcerați la închisoarea din Latina. Femeile care se aflau în cameră sunt și ele cercetate.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Ali 18:49:32 / 25 Martie 2019
C-asa-i romanul ...

... cand nu omoara pe altii , se omoara intre ei ... Spatiul mioritic redivivus !

Sergiu 11:23:03 / 26 Martie 2019
Curatenie

Se omoara puslamalele intre ele. E bine asa.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2792 secunde