Româncă împuşcată în cap în Italia. INCREDIBIL, motivul a fost PEDEAPSA!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Româncă împuşcată în cap în Italia. INCREDIBIL, motivul a fost PEDEAPSA!

Eveniment 28 Aprilie 2018 / 11:30 1409 accesări

În urmă cu trei ani, în noaptea de 20 spre 21 mai 2015, românca Mariana Veronica Sologiuc a fost împuşcată în cap de fraţii Arturo şi Cipriano Cioffo. Crima a şocat Italia, mai ales pentru motivul crimei: o datorie de 500 de euro pe care românca o avea faţă de cei fraţi. Deşi iniţial, cei doi fraţi au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare, astăzi, instanţa de apel le-a redus pedepsela la câte 14 ani de detenţie.

Mariana Veronica Sologiuc, 35 de ani, a fost împușcată în cap în 20 mai 2015 în oraşul Caserta, centru Italiei, scrie gazetaromaneasca.ro. În primă instanță, frații Cioffo au primit 30 de ani fiecare, pentru omor calificat, deținerea ilegală a unei arme de foc și distrugere. Acum, în procesul de apel, pedepsele lor au fost reduse la 14 ani fiecare.

Mariana Veronica Sologiuc, originară din comuna Cacica, județul Suceava, a fost găsită moartă,împușcată în cap, executată în stil mafiot, în zorii zilei de 21 mai 2015, în spatele bisericii Madonna din Briano. Cele trei focuri de pistol care au pus capăt vieții sale au fost trase de doi frați din Caserta, Arturo şi Cipriano Cioffo, de 37 şi 41 de ani . Maşina sa a fost găsită, arsă, după câteva zile, nu departe de locul crimei, pe câmpurile de lângă oraş.

Acțiunea pusă la cale de cei doi frați Cioffo împotriva tinerei românce a fost o «pedeapsă» pentru că femeia, proprietara unui bar la Parete (Caserta), folosită de cei doi pentru o serie de înșelătorii, nu le restituise o sumă de circa 500 de euro. Atât a fost de-ajuns pentru a se dezlănțui furia ucigașă. La scurt timp, carabinierii i-au prins pe asasini.

Femeia avea cu cei doi ucigaşi un raport de interese ilicite, în special escrocherii cu asigurări şi trafic de autoturisme, gestionate în barul ei, şi avea o relaţie cu unul dintre ei, Cipriano. Avea doi copii, unul în vârstă de 4 ani şi unul de 12 ani. Petrecuse o perioadă la închisoare, pentru trafic de persoane, după ce a păcălit trei sucevence că le duce în Italia pentru locuri de muncă decente, însă victimele au ajuns să se prostitueze pe autostradă.

Mariana Sologiuc a fost şi ea prostituată. Tânăra din Cacica a intrat într-o reţea organizată de trafic de persoane, coordonată de albanezi, ai cărei membri se ocupau în primul rând cu sclavia sexuală. Rolul sucevencei era să ademenească tinere cu promisiunea unor locuri de muncă, însă odată ajunse în Italia, acestea erau preluate de albanezi care le obligau să practice prostituţia la stradă.12
Pagina a fost generata in 0.1748 secunde