Români, asistați social în Germania, lăsați fără mașini!!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Români, asistați social în Germania, lăsați fără mașini!!
Externe 07 Decembrie 2018 / 10:51 389 accesări 1 comentariu

Mai multe mașini de lux au fost confiscate, în Duisburg, Germania, de la români care încasau lunar ajutor social. Polițiștii au supravegheat sediile a două centre pentru asistați social și au confiscat mașinile celor veniți să-și ridice banii, scrie stiridiaspora.ro

Totul s-a petrecut după ce polițiștii și procurorii din Duisburg au desfășurat o anchetă amplă în acest caz, după ce au fost primite sesizări potrivit cărora mai multe persoane ar încasă fără drept ajutoare sociale, relatează Spiegel Online.

Polițiștii au supravegheat sediile a două centre pentru asistați social și au confiscat mașinile celor veniți să-și ridice banii: Mercedes E-Class sau BMW seria 5.

Conform prevederilor legale din Germania, orice persoană care beneficiază de ajutor social este obligată să completeze o declarație de avere și, potrivit legii, poate deține un autoturism în valoare de cel mult 7.500 de euro.

Cei mai mulți dintre cei anchetați acum au declarat la poliție că mașinile nu le aparțin, ci le-au împrumutat. Pe langă români, în aceleași dosar sunt cercetați și cetăteni bulgări, toți asociați unor clanuri interlope.

Loading...

1 comentariu

nae 08:07:26 / 08 Decembrie 2018
la noi cind

si 7500 e mult daca nu ai munca basca poate e curioasa politia si cu ce se ocupa de au asa masini in schimb la noi nimeni nu face nimic la vot sa se duca si sa voteze cu dragnea

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1586 secunde