Români răniţi într-un accident pe un drum naţional italian

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Români răniţi într-un accident pe un drum naţional italian

Externe 25 Aprilie 2016 / 17:06 564 accesări

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică noaptea, în nord-vestul Italiei. Patru cetăţeni români au fost răniţi, trei fiind în stare gravă, după ce autoturismul cu care se deplasau a părăsit carosabilul, lovind un stâlp de beton, în nord-vestul Italiei, în apropierea frontierei cu Franţa. Accidentul a avut loc duminică seară, pe un drum naţional, în zona Calvo, la periferia localităţii italiene Ventimiglia, informează site-ul publicaţiei „La Stampa“. Un vehicul Opel Astra înmatriculat în Bulgaria a ieşit de pe carosabil şi a lovit un stâlp de beton. În maşină se aflau patru cetăţeni români care au fost răniţi, trei fiind în stare gravă. Autorităţile italiene au intervenit cu cinci ambulaţe şi un elicopter. Românii au fost transportaţi la spitale din oraşul Genova.

UPDATE:

Unul dintre românii răniţi în accidentul din Italia a murit

Unul dintre cei patru români răniţi în accidentul rutier produs duminică seară în nord-vestul Italiei a decedat, anunţă surse citate de site-ul de ştiri PrimoCanale.it.

F.P., şoferul vehiculului, a decedat în urma rănilor suferite. Bărbatul avea 36 de ani şi era originar din judeţul Braşov, fiind rezident în Italia.

Alţi doi cetăţeni români rămân în stare gravă în urma accidentului, iar altul a fost externat.

Taguri articol


12