România a câştigat grupa în Liga Europeană B la fotbal pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Victorie cu Estonia România a câştigat grupa în Liga Europeană B la fotbal pe plajă
Sport 08 Iulie 2018 / 18:01 586 accesări 0 comentarii
Tricolorii au învins Estonia în ultimul meci susţinut în localitatea portugheză Nazare (sursa foto: Facebook Ciprian Paraschiv)

Tricolorii au învins Estonia în ultimul meci susţinut în localitatea portugheză Nazare (sursa foto: Facebook Ciprian Paraschiv)

Duminică, în Portugalia, reprezentativa de fotbal pe plajă a României a câştigat întâlnirea cu Estonia, decisivă pentru clasarea pe primul loc în Grupa a 2-a a Diviziei B din Liga Europeană. Jucătorii antrenaţi de Marian Măciucă au învins cu scorul de 4-2 (2-0, 2-2, 0-0). Din nou, fotbaliştii constănţeni au fost decisivi, contribuind din plin la victorie. Ionuţ „Boaţă” Florea a marcat primul gol în primele secunde ale meciului, iar Marian „Maci” Măciucă a înscris al doilea gol al tricolorilor în prima repriză. În partea a doua a jocului, estonienii au redus din diferenţă, „Boaţă” a readus echipa noastră în avantaj de două goluri după o execuţie spectaculoasă, adversarii s-au apropiat din nou la un singur gol, iar „Boaţă” a fost omul cu pressing-ul la autogolul estonienilor. În repriza a treia tabela de marcaj nu a mai fost modificată, astfel că România a încheiat grupa pe primul loc, cu 4 puncte, înaintea Serbiei, un punct, şi Estoniei, niciun punct.

Calificare superbă pentru tricolori la turneul de promovare/menținere în Divizia A, turneul programat în perioada 6-9 septembrie, în Italia (Sardinia). Echipa care va câștiga acest turneu va avea dreptul să evolueze în Divizia A în ediția din 2019.

Formația din Divizia B care se va clasa cel mai bine în turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A se va califica la Jocurile Europene de la Minsk, din 2019.

Lotul României: Andrei Neag (UE Gandia) şi Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portari; Iulian Răvoiu şi Daniel Zaharia (ambii Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (CS Farul Tuzla), Liviu Ruxandari (CSM Politehnica Iași), Emil Vîrtan (West Deva), Alin Bugălă (West Deva), Cosmin Dincă (Viitorul Fântânele), Marian Măciucă (West Deva), Ionuț Florea (SSC Farul Constanța) și Bogdan Ciocănel (West Deva).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1739 secunde