România a cucerit 9 medalii la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă Under-17 de la Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

România a cucerit 9 medalii la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă Under-17 de la Mamaia

Sport 02 Septembrie 2022 / 07:57 844 accesări
Foto: Federatia Romana de Lupte

Foto: Federatia Romana de Lupte

Sportivii români au cucerit 9 medalii, 4 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz, joi, la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă Under-17, care au loc pe Plaja Neversea din Mamaia.

La masculin singura medalie, una de bronz, a fost obţinută de Adam Alhafez, la cat. 60 kg, care l-a învins în meciul decisiv pe un alt român, Ştefan Andrei Stancu.

La cat. 50 kg, Marian Valentin Rusu a pierdut meciul pentru bronz şi s-a clasat pe locul patru.

Pe patru s-a clasat şi Eduard David Lenard, la cat. 70 kg, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu bulgarul Kaloian Atanasov.

În competiţia feminină, la cat. 40 kg au fost doar două românce, iar Diana Luminiţa Voiculescu a învins-o în finală pe Bianca Mariana Iancău.

În limitele cat. 50 kg, Alexandra Voiculescu a învins-o în finală pe Ana Maria Gianina Rotaru. Românca Ianola Ionela Cica s-a clasat pe patru, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu franţuzoaica Juliette Camille Lescure.

Florentina Georgiana Manţog a cucerit aurul la cat. 60 kg, după ce a învins-o în finală pe Alessandra Renee Elliott.

Un podium complet românesc s-a înregistrat la cat. 70 kg, unde Maria Magdalena Panţîru a cucerit aurul după finala cu Ionela Georgiana Cojocaru, în timp ce Florentina Georgiana Biru a luat bronzul, învingând-o pe grecoaica Drosoula Tzianakopoulos.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3259 secunde