România a ocupat locul 3 în turneul pentru promovarea în Divizia A a Euro Beach Soccer League

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu un nou antrenor România a ocupat locul 3 în turneul pentru promovarea în Divizia A a Euro Beach Soccer League
Sport 10 Septembrie 2019 / 15:35 1034 accesări 0 comentarii
Ionuţ Florea (numărul 9) a preluat funcţia de selecţioner-jucător de la Marian Măciucă (în prim plan)

Ionuţ Florea (numărul 9) a preluat funcţia de selecţioner-jucător de la Marian Măciucă (în prim plan)

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României a participat la turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A din Liga Europeană desfăşurat în Portugalia, iar la finalul competiţiei a ocupat locul al treilea.

În finala mică, tricolorii s-au impus la loviturile de departajare, cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Daniel Zaharia şi de Ionuţ Florea, noul selecţioner-jucător al naţionalei de fotbal pe plajă. Portarii Andrei Neag şi Valentin Dumitrică au apărat câte o lovitură de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2, golurile noastre fiind marcate de Ionuț Florea și Adrian Benciu.

În grupă, România a învins Cehia, cu scorul de 4-2 (Andrei Neag, Daniel Zaharia și Ionuț Florea, de două ori), şi Estonia, cu scorul de 4-3 (Enis Bolat, Andrei Neag, Adrian Benciu și Ionuț Florea), cedând în ultima secundă în partida cu Azerbaidjan, scor 1-2 (Iulian Răvoiu). Azerbaidjan a şi câştigat turneul din Portugalia, urmînd să joace în Divizia A în ediția din 2020 a Ligii Europene la fotbal pe plajă, în timp ce România va evolua tot în Divizia B a EBSL.

Din lotul deplasat în Portugalia au mai făcut parte jucătorii Gheorghe Andrescu, Liviu Croitoru şi Marius Jalbă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1523 secunde