România a pierdut fără drept de apel în Norvegia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Nations League

România a pierdut fără drept de apel în Norvegia

Sport 11 Octombrie 2020 / 22:24 832 accesări
Norvegianul Erling Haaland a marcat de trei ori în meciul de duminică (sursa foto: www.frf.ro)

Norvegianul Erling Haaland a marcat de trei ori în meciul de duminică (sursa foto: www.frf.ro)

Reprezentativa de fotbal a României a suferit, duminică seară, la Oslo, o înfrângere umilitoare în confruntarea cu Norvegia, din etapa a treia din UEFA Nations League, Divizia B, Grupa 1. Tricolorii au cedat cu scorul de 0-4 (Haaland 13, 64, 74, Sorloth 39), după un joc slab al echipei noastre.

„Îmi e ruşine de ruşinea dumneavoastră. În momentul în care joci de această manieră nu prea poţi să pui accent pe posesie sau să ai pretenţii de la o asemenea partidă. Sunt lucruri pe care nu le înţeleg şi este straniu să şi încerc să le descoper. În seara asta nu pot să remarc nici atitudine, nici reacţie. În momentul de faţă nu vorbim de un rezultat drastic, nici eu personal, nici ca echipă naţională, vorbim de o umilinţă. În următoarea perioadă va trebui, dacă oricum rezultate nu avem, cineva trebuie să-şi asume această schimbare de generaţii şi probabil o să apară din ce în ce mai mulţi. Sper să înţeleagă care sunt cerinţele pentru ei şi să nu mai apară astfel de rezultate. Jucătorii ar fi trebuit să arate atitudine faţă de colegii lor şi faţă de echipa naţională, în rest le cer scuze celor care au stat în faţa televizoarelor, celor care ne-au susţinut, pentru că în momentul de faţă nu doar noi am trăit o umilinţă, ci toată suflarea fotbalistică din România, o ţară întreagă a suferit o umilinţă în seara asta şi trebuie să o acceptăm cu toţii, indiferent din ce parte vine”, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, la ProX, la finalul partidei.

Au evoluat următoarele formaţii - Norvegia (selecţioner: Lars Lagerback): Jarstein - Elabdellaoui (79 Svensson), Strandberg, Ajer, Meling - Normann (70 Midtsjo), Berge - Odegaard (70 Linnes), Elyounoussi (84 Hauge), Haaland (78 King) - Sorloth; România (selecţioner: Mirel Rădoi): Tătăruşanu - Cr. Manea, A. Burcă, Toşca, Bancu - Cicâldău (75 N. Stanciu), Al. Creţu (75 Al. Maxim), R. Marin - I. Hagi (46 Mitriţă), G. Puşcaş (64 Keşeru), G. Iancu (90 Alibec).

Următorul meci al tricolorilor este programat miercuri, 14 octombrie, la Ploieşti, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV), cu Austria.

Taguri articol


12