România blochează negocierile pe Brexit?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România blochează negocierile pe Brexit?
Externe 12 Octombrie 2017 / 11:24 198 accesări 0 comentarii

Surse de la Bruxelles, citate de cotidianul britanic The Times relatează că România a blocat negocierile pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu numai țara noastră ci și Franţa şi Germania au cerut stoparea deschiderii unor noi capitole de negociere, până când se va ajunge la un acord, privind drepturile cetăţenilor străini care trăiesc în Regatul Unit, potrivit jurnaliştilor britanici. Marea Britanie vrea ca acestea să fie garantate de instanțele britanice. Uniunea Europeană se opune însă, pe motiv că, în timp, legislaţia Regatului Unit se poate schimba. Cele trei state doresc, de asemenea, clarificarea chestiunii notei de plată a Brexitului.

Uniunea Europeană spune că Marea Britanie are angajamente asumate de 60 de miliarde de euro, în timp ce Londra vorbeşte de doar 20 de miliarde. Datele arată că în Regatul Unit sunt peste 325.000 de români.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3321 secunde