România face spectacol la CM de minifotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Australia, la Perth România face spectacol la CM de minifotbal
Sport 09 Octombrie 2019 / 15:18 371 accesări 0 comentarii
Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Reprezentativa de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Australia la capătul unei evoluţii foarte bune în sferturile de finală. Miercuri, în confruntarea cu reprezentativa ţării gazdă, disputată la Perth, jucătorii pregătiţi de antrenorul Virgil Bejenaru și directorul tehnic Tudor Șimon s-au impus cu scorul de 6-0, la pauză 4-0, prin golurile marcate de Mircea Ungur 2, Stelian Stancu, Toma Vincene, Sebastian Vasile şi Dragan Paulevici.

În penultimul act al Campionatului Mondial, România va înfrunta învingătoarea din partida Cehia - Mexic, reeditarea finalei Campionatului Mondial din 2017, din Tunisia. Campioana mondială en titre este Cehia, iar vicecampioana mondială este Mexic.

Lotul formaţiei noastre este alcătuit din următorii jucători: Florin Matache (Danco Pro București) si Laszlo Klein (Nova Vita Tg. Mureș) - portari; Ionuţ Alecu (Luxury Team București), Mircea Ungur şi Andrei Balea (ambii de la Nova Vita Tg. Mureș), Dragan Paulevici şi Răzvan Plopeanu (ambii de la MAV Sports Timișoara), Şaron Chirică, Mircea Popa, Răzvan Radu, Andrei Cârstea, Toma Vincene, Sebastian Vasile şi Stelian Stancu (toţi de la Danco Pro București).

La cele două participări de până acum la Campionatul Mondial, România a ocupat locul 3 în 2015, în SUA, și s-a oprit în optimile de finală, după un meci pierdut la loviturile de la 7 metri, în 2017, în Tunisia.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3434 secunde