România, în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor CE de handbal feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal internaţional

România, în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor CE de handbal feminin

Sport 08 Mai 2020 / 09:52 1481 accesări
Sursa foto: www.frh.ro

Sursa foto: www.frh.ro

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat pe site-ul oficial faptul că reprezentativa feminină a României a fost repartizată în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului European de handbal feminin. EHF EURO 2020 se va desfăşura în Danemarca şi Norvegia, în perioada 3-20 decembrie. În prima urnă valorică se mai află Franţa, Rusia şi Olanda.

Componenţa celorlalte urne valorice la tragerea la sorţi -

Urna 2: Norvegia, Ungaria, Suedia şi Danemarca.

Urna 3: Muntenegru, Germania, Serbia şi Spania.

Urna 4: Slovenia, Polonia, Cehia şi Croaţia.

Tragerea la sorţi a grupelor este programată la 18 iunie, de la ora 12.00, la sediul Federaţiei Europene de Handbal (EHF) de la Viena.

Naţionala feminină de handbal a României a fost calificată direct la EHF EURO 2020 după ce partidele care mai erau de disputat în preliminarii au fost anulate de Comitetul Executiv al EHF.

Organizatorii au stabilit ca Norvegia să facă parte din Grupa D (la Trondheim), iar Danemarca va evolua în Grupa A (la Herning). La Trondheim vor avea loc şi meciurile din Grupa C, în care va juca Olanda, iar duelurile din Grupa B, în care a fost distribuită Suedia, au fost programate la Frederikshavn.

Întâlnirile din Grupele Principale se vor desfăşura la Stavanger (Norvegia) şi Herning (Danemarca), iar finalele se vor fisputa la Oslo (Norvegia).12
Pagina a fost generata in 0.1504 secunde