România, promovată la cea mai mare expoziție de turism din lume!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România, promovată la cea mai mare expoziție de turism din lume!
Turism 05 Noiembrie 2018 / 19:43 585 accesări 0 comentarii

Ministerul Turismului participă la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziție gratuit de către minister tuturor operatorilor de turism interesați de promovare în cadrul expoziției londoneze. Astfel, 41 de coexpozanți publici și privați prezintă oferta turistică a României sub același acoperiș cu liderii industriei care împărtășesc noile tendințe și inovații din sectorul de turism. World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniștilor din turism din întreaga lume, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra.

Spațiul destinat promovării României a fost închiriat de minister, standul a fost realizat direct de către organizatorul londonez al târgului și se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați destinați întâlnirilor business-to-business între operatorii români și cei străini interesați de țara noastră.

La cea de-a 39-a ediție a târgului de turism de la Londra, reprezentanții Ministerului Turismului promovează cele mai importante destinații turistice din România în contextul celebrării Centenarului și al preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene din 2019.

Ministerul Turismului vine în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care rulează pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. Vizitatorii sunt invitați să vizioneze filme în care sunt expuse cele mai importante destinații turistice din România. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experiență inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, tradițiile românești sunt puse în valoare de un pictor din Bucovina care prezintă publicului creații de artă populară.

World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresată exclusiv profesioniștilor din domeniu și reprezentanților mass-media din întreaga lume.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1379 secunde