România şi Bulgaria au cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România şi Bulgaria au cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din UE
Economie 06 Septembrie 2019 / 15:47 1529 accesări 3 comentarii

România şi Bulgaria au cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană, în Finlanda, Irlanda şi Suedia, aflate la calaltă extremă, preţurile fiind mai mult decît duble, conform datelor Eurostat. Nivelul preţurilor este comparat cu media UE, stabilită la 100, situaţie în care preţurile din Finlanda sunt la nivelul 182, în Irlanda 177 şi în Suedia 152. În România şi Bulgaria nivelul preţurilor este 74, urmate de Ungaria cu 77, Republica Cehă cu 82 şi Spania cu 84.

Loading...

3 comentarii

Beby 16:36:23 / 06 Septembrie 2019
Normal

Din moment ce bauturile din Romania si Bulgaria sunt in cea mai mare parte contrafacute,ar fi saritor la cer sa fie la fel de scumpe ca cele originale din tarile civilizate.

bachus 07:57:09 / 07 Septembrie 2019
alt motiv

Mai punem si nivelul de trai,salariile etc ,preturile la bauturile din import sint la fel ca in west,mai este si politica fiscala,monopolul statului acolo etc ,ii asteptam ca turisti la all inclusive pe nordici ,ca pe vremea lui ceasca , sa isi umfle burtile daca ii deranjeaza preturile mici.

Sumer 17:28:12 / 07 Septembrie 2019
Este si normal

Avand in vedere ca si la nivel de trai suntem pe untimile locuri in U.E. mi se pare normal sa fie asa,bea omul un pahar doua si uite asa mai uita si el de viata lui amarata si de conditiile lui atat de bune pe care se lauda P.S.D.isti ca i le-a oferit.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1796 secunde