România U19 și U17 și-au aflat adversarele din Turul de Elită pentru Campionatul European de fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal România U19 și U17 și-au aflat adversarele din Turul de Elită pentru Campionatul European de fotbal
Sport 06 Decembrie 2018 / 15:09 193 accesări 0 comentarii

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Reprezentativa de fotbal Under 19 a României va evolua în Grupa 1 a Turului de Elită, care va decide echipele calificate la turneul final al Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă, programat anul viitor, în perioada 14-27 iulie 2019, în Armenia. Sorții au decis ca tricolorii U19 să înfrunte Irlanda, Rusia şi Azerbaidjan în drumul către EURO 2019, gazda grupei fiind Rusia, programul meciurilor fiind următorul - 20 martie 2019: Irlanda - ROMÂNIA și Azerbaidjan - Rusia; 23 martie 2019: Irlanda - Azerbaidjan și Rusia - ROMÂNIA; 26 martie 2019: Rusia - Irlanda și ROMÂNIA - Azerbaidjan. La turneul final al Campionatului European Under 19 se vor califica câştigătoarele celor șapte grupe din Turul de Elită, alături de țara gazdă, Armenia.

La categorie de vârstă Under 17, tragerea la sorți desfășurată în Elveția, la Nyon, a trimis România în Grupa 1 a Turului de Elită pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din Irlanda, alături de Italia, Austria şi Turcia. Meciurile vor avea loc anul viitor, în Turcia, în Antalya, după următorul program - 20 martie 2019: Italia - Turcia și ROMÂNIA - Austria; 23 martie 2019: Italia - ROMÂNIA și Austria - Turcia; 26 martie 2019: Italia - Austria și Turcia - ROMÂNIA. La turneul final din Irlanda, programat în perioada 3-19 mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc în cele opt grupe ale Turului de Elită și cele mai bune șapte formații de pe pozițiile secunde, alături de Irlanda.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1914 secunde