România, una dintre cele mai nepopulare destinații turistice din UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România, una dintre cele mai nepopulare destinații turistice din UE
Turism 09 Mai 2017 / 18:08 930 accesări 1 comentariu
Sursa foto: calibratravel.ro

Sursa foto: calibratravel.ro

România a fost una dintre cele mai nepopulare destinații turistice din UE în 2015, alături de țări precum Slovacia, Letonia și Luxemburg, la polul opus situându-se Spania, Italia și Franța, potrivit raportului Eurostat publicat marți, 9 mai. În 2015, Spania a fost principala destinație turistică din UE pentru non-rezidenți, oameni care au venit de peste hotare, raportând 21,3% din nopțile petrecute în unitățile cu funcțiune de cazare din UE. În UE, cele mai populare destinații pentru non-rezidenți au fost Spania (270 de milioane de nopți), Italia (193 de milioane de nopți) și Marea Britanie (118 milioane de nopți), care împreună au reprezentat peste jumătate (56,2%) din totalul nopților petrecute de non-rezidenți în UE. Potrivit raportului, mai puțin de 10% din călătoriile realizate de locuitorii din România, Spania și Portugalia au fost în alte state. Astfel, rezidenții din România, Bulgaria și Grecia au petrecut, în medie, mai puțin de o noapte în alte state, în 2015, România fiind pe ultimul loc la capitolul țărilor de origine ale turiștilor care pleacă spre alte state.

1 comentariu

Zoro 19:21:25 / 20 Mai 2017
De ce nu ne plac europenii ?!

Ne - au cheltuit munții, adică au tăiat pădurile, bogățiile le-au luat, aerul curat l-au luat cu cisternele și l-au dus la ei, în țările mari și tari, în munți au construit gropi de gunoi, au adus deșeurile toxice din țările lor și le-au depozitat în țară la noi, în România și tot așa mai departe, că multe au făcut conducătorii ue, in Romania, că nici un imperiu în câteva milenii, nu au făcut, ce au făcut conducătorii ue în cei 20-30 de ani cu țara noastră, este atâta avariate și înverșunare pe nesătuii din conducerea ue, încât, dacă s-ar putea să ne termine și să are pământul românesc, însă Dumnezeu, nu le dă și această șansă și ei " mor de ciudă, de oftică " și că " nu mor caii când vor câinii " !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2868 secunde