România va disputa finala mare la Trofeul „Carpați”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

România va disputa finala mare la Trofeul „Carpați”

Sport 06 Ianuarie 2018 / 08:43 802 accesări
Dragoş Soare, pivotul echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, a înscris două goluri pentru România în meciul cu Bahrain

Dragoş Soare, pivotul echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, a înscris două goluri pentru România în meciul cu Bahrain

Vineri seară, la Călăraşi, au avut loc primele două întâlniri din cadrul Trofeului „Carpați” la handbal masculin. În urma rezultatelor înregistrate, România şi Portugalia vor lupta sâmbătă seară pentru câştigarea trofeului. Surprinzător, Bahrain a condus România la pauză, dar echipa noastră nu a primit gol în primele opt minute ale reprizei secunde şi tricolorii au trecut în avantaj pe tabela de marcaj. Handbaliştii conduşi de pe margine de Xavier Pascual s-au impus în cele din urmă, însă meciul nu a fost unul uşor, Bahrain punând numeroase probleme, desprinderea venind pe finalul jocului. Golurile României au fost reuşite de Sadoveac 6, Negru 6, Şimicu 3, Grigoraş 3, Csepreghi 2, Soare 2, Onyejekwe 2, Racoţea 1, G. Bujor 1, Militaru 1, Fotache 1 şi Fenici 1.

Rezultatele de vineri -

Tunisia - Portugalia 29-33 (14-14)

România - Bahrain 29-20 (11-13)

Programul partidelor de sâmbătă de la Trofeul „Carpați” -

6 ianuarie, ora 18.45 - Finala mică: Tunisia - Bahrain

6 ianuarie, ora 21.05 - Finala mare: România - Portugalia (în direct la TVR 1)

Săptămâna viitoare, handbaliştii tricolori vor disputa în Italia, la Bolzano, meciurile din Grupa 3 de calificare în play-off-ul pentru turneul final al Campionatului Mondial din 2019, din Germania și Danemarca.

Joi, 11 ianuarie, de la ora 20.00, România va înfrunta Italia, vineri, 12 ianuarie, de la ora 17.20, va juca în compania Insulelor Feroe, iar sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 19.15, va întâlni Ucraina. Doar prima echipă clasată din cele șase grupe preliminare va continua campania de calificare.12
Pagina a fost generata in 0.1856 secunde