Românii nu vor mai plăti taxa Radio-TV

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Românii nu vor mai plăti taxa Radio-TV
Politică 06 Ianuarie 2017 / 13:42 1084 accesări 4 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe, după ce CCR a declarat- constituțională, iar Parlamentul a respins cererea de reexaminare formulată de șeful statului.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind eliminarea unor taxe și tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, 23 decembrie, reexaminarea legii care elimină 102 taxe nefiscale, printre care şi taxa radio-tv, după ce judecătorii CCR au decis că legea este constituţională.

4 comentarii

maxim 15:01:35 / 06 Ianuarie 2017
taxe

or sa creasca alte taxe, ca sa acopere eliminarea astora! pai e corect!

Răspunde | Raportează | | |+12
Maximmm 16:13:44 / 06 Ianuarie 2017
Votant basist...

...maxim votantiii.basisti sa plateasca aceasta taxa inainte !!!EI nu merita sa beneficieze de ea Maxime sa.vi sa mi sugi pla....Eu vreu sa nu mai platesc cele 102 taxe...Basistu maxim sa i dau la mue

Răspunde | Raportează | | |-11
Pt.maxim 16:35:35 / 08 Ianuarie 2017
Ba TU PLAtESTI TAXA incontinuare..

LINERALI BASITI SA VA FUTMORTIINGURA...VOI PLATITI TAXELE ASTEA 102....NOI PSD.ALDE ..NUUU ASTFEL BANII SAR.IMPARTII LA NOIIIII ASA E IN RAZBOI UNI MOR...mafioti basistiliberali...ALTI TRAIES ...PSD ALDE.SII II UDMR.

Panseluta 11:46:52 / 09 Ianuarie 2017
Pentru autorul comentariilor 2 si 3, postacul PSD - ist

Am inteles dorinta ta ca nu mai doresti sa platesti cele 102 taxe insa, din pacate, Liviu acela de ii inchini osanale iti va trage o mare teapa ... dintre acele taxe, doua sunt cele care au un impact financiar deosebit: taxa radio-tv si, mai ales, timbrul de mediu (timbru de mediu introdus de altfel in 2013 de catre "presedintele" tau, Puie Monta) ... si ce sa vezi la doar cateva zile dupa ce guvernul intra pe felie? Daniel Constantin a declarat ca in locul acestui timbru de mediu se va pune altceva ... altceva-ul acela te va costa pe tine, pe mine si pe noi toti insa DOAR tu vei continua sa fii mandru ca traiesti in ROMANIA NORMALA a lui Dragnea

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1897 secunde