Romario Benzar revine la Viitorul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Romario Benzar revine la Viitorul!
Sport 24 Septembrie 2020 / 15:55 282 accesări
Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul) şi Romario Benzar (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul) şi Romario Benzar (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

FC Viitorul Constanța a anunțat joi, pe site-ul oficial, faptul că gruparea patronată de Gheorghe Hagi ajuns la un acord cu echipa italiană Lecce pentru împrumutul fundașului dreapta Romario Benzar până la finalul acestui sezon. Clubul de la ţărmul mării va avea apoi posibilitatea unui transfer definitiv.

„Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Romario Benzar a evoluat la formația noastră până în vara anului 2017, când s-a transferat la FCSB. A mai evoluat în carieră pentru Lecce și Perugia.

În vârstă de 28 de ani, Romario Benzar are 19 selecții la prima reprezentativă a României și 200 de meciuri în Liga 1. Este câștigător al campionatului României cu FC Viitorul, în sezonul 2016/2017, când de altfel a fost și căpitanul echipei!

Mult succes, Romario, și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru!”, a notat www.fcviitorul.ro.

„Am revenit, pot să spun aşa, acasă. Am petrecut ani minunaţi aici. Mă bucur că, din nou, fac parte din acest proiect şi sper să ne îndeplinim obiectivele. În primul rând ştiu cum se lucrează aici, totul profesionist şi cel mai important lucru a fost că domnul Hagi este omul care m-a ajutat foarte mult şi tot timpul când are nevoie de mine sau a existat această posibilitate voi alege să vin la Viitorul. A fost cel mai frumos moment al carierei, pentru că este primul şi singurul titlu pe care l-am câştigat (n.r. - cu Viitorul). Sper în continuare să avem rezultate, să ajungem în play-off şi să luăn fiecare meci în parte. Important este să ne antrenăm şi să muncim foarte mult. Important este pentru mine să joc bine pentru Viitorul şi doar aşa voi putea face parte din nou din echipa naţională”, a declarat Romario Benzar.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1463 secunde