Ronald Gavril va boxa pentru titlul mondial WBC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ronald Gavril va boxa pentru titlul mondial WBC

Sport 07 August 2017 / 15:44 1271 accesări
Ronald Gavril alături de Eddie Mustafa și Dante Ortiz

Ronald Gavril alături de Eddie Mustafa și Dante Ortiz

WBC a anunțat că Ronald Gavril va fi adversarul lui David Benavidez în meciul pentru titlul mondial vacant la categoria supermijlocie. Pugilistul român a profitat de faptul că Anthony Dirrell, cel care trebuia să-l înfrunte pe Benavidez, s-a accidentat, astfel că oficialii WBC l-au ales pe Gavril ca adversar, datorită palmaresului recent al acestuia. Ronald Gavril se pregătea deja pentru un meci programat pe 22 august, dar, la solicitarea Tom Brown Promotions, WBC a aprobat anularea acestei lupte.

Ronald „The Thrill” Gavril are 31 de ani și face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather. El și-a trecut în palmares a 18-a victorie la profesioniști (14 prin KO), în aprilie, având un singur meci pierdut. Pugilistul de origine băcăuană deține centura de campion nord-american al categoriei (versiunea NABF) și este antrenat la Las Vegas de Eddie Mustafa. Gavril a câștigat înainte de limită ultimele cinci meciuri susținute.

David Benavidez, adversarul lui Gavril, este favorit la cucerirea titlului WBC. Are 20 de ani și deține deja un palmares impresionant (18 victorii, 17 prin KO). Benavidez și Gavril se vor bate pentru centura vacantă la Los Angeles, pe 8 septembrie. Gavril ocupă locul 8 în clasamentul WBC de la categoria supermijlocie și locul 21 în lume.

Titlul mondial WBC la supermijlocie a fost deținut în trecut de Badou Jack, Anthony Dirrell, Sakio Bika, Andre Ward, Carl Froch sau Mikkel Kessler. Și Lucian Bute a fost campion la categoria supermijlocie, dar în versiunea IBF.12
Pagina a fost generata in 0.407 secunde