Royalsoft – Agenția din Constanța care îți pune afacerea pe harta online

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Royalsoft – Agenția din Constanța care îți pune afacerea pe harta online

Tehnologie 09 Noiembrie 2020 / 09:01 1622 accesări

Fără doar și poate, pentru ca afacerea ta să aibă succes, ai nevoie de o prezență online puternică. Fie că vorbim de site, pagină de Facebook sau orice alt canal care îți poate oferi vizibilitate, în 2020 e important să le folosești la întregul potențial.

Pentru a avea un punct solid de plecare, ai nevoie de o agenție digitală care să te ajute, atât pentru construcția site-ului cât și pentru promovarea afacerii tale pe internet. Site-ul web, odată ce este bine pus la punct, își va dovedi în timp valoarea și va influența marea majoritate a acțiunilor tale ulterioare în mediul online.

Ce avantaje oferă mediul online?

Probabil că te întrebi de ce este atât de important ca afacerea ta să fie prezentă online?

În primul rând, online-ul crește din ce în ce în ce mai mult depășind demult statutul de trend. Numeroase magazine cu notorietate încep să își închidă magazinele fizice și să investească mai mult in prezența lor online- de exemplu Zara sau Mango.

De asemenea, poți ajunge mult mai ușor la publicul tău țintă, cu un buget mai mic comparativ cu publicitatea clasică. Marea majoritate a deciziilor de achiziție a unui produs sau a contractării unui serviciu încep acum online.

Ce rezultate poți obține?

Principalul scop al marketingului este maximizarea profitului. Așa ne învață toate cărțile de marketing de la Phillip Kotler încoace. Pentru a face acest lucru, trebuie să ai un sistem eficient prin care să te promovezi. Un site bine pus la punct alături de profile actualizate pe Social Media te pot pune pe harta online pentru ca potențialii clienți să te găsească mai ușor.

Un mare avantaj al mediului online este că îți oferă posibilitatea de a vedea exact de unde vin rezultatele și poți obține date care să te ajute să identifici profilul clientului tău ideal. Astfel, vei afla ce trebuie să îmbunătățești pentru a înlătura obiecțiile de cumpărare.

Fie că vinzi produse sau servicii, mediul online îți va propulsa afacerea și te va ajuta să obții mai mulți clienți.

Posibilitatea de a vinde online îți oferă șansa de a nu depinde de o locație fizică și de a te adresa clienților din toată lumea.

Ce servicii oferă Royalsoft?

Alcătuită din web developeri, web designeri și marketeri cu experiență în punerea afacerilor pe harta online, agenția digitală Royalsoft oferă o gamă largă de servicii atât pentru afaceri la început de drum cât și pentru businessuri care vor să facă pasul către un alt nivel.

Crearea de magazine online pe platforme precum Magento sau WooCommerce și dezvoltarea de aplicații web personalizate reprezintă o parte dintre cele mai importante servicii oferite.

Pentru că succesul în eCommerce este dependent în mare măsură de promovare, la Royalsoft găsești cele mai bune soluții pentru ca magazinul tău online să ajungă în fața publicului tău țintă.

De-a lungul timpului, agenția a creat diverse sisteme și aplicații care să ajute companiile să își gestioneze eficient resursele. Mai mult decât atât, a creat o aplicație de pontaj online numită Foaie de Pontaj, la care toate firmele din România au acces gratuit. Această aplicație numără până în prezent peste 4000 de conturi înregistrate pe platformă.

Pe scurt, agenția se ocupă atât de clienți din domeniul serviciilor, dar mai ales de magazine ce fac comerț online, atât pe piața din România cât și din străinătate.

Concluzii

În concluzie, dacă îți dorești o agenție care să te ajute de la A la Z cu prezența online, îi poți contacta pe cei de la Royalsoft la contact@royalsoft.eu și vei primi mai multe sugestii și o cotație de preț gratuită.12
Pagina a fost generata in 0.1741 secunde