Rugăciunea care vindecă bolile grave și aduce liniște sufletească

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugăciunea care vindecă bolile grave și aduce liniște sufletească
Religie 02 Februarie 2019 / 16:00 640 accesări 1 comentariu

Rugăciunea la Iisus Hristos este una dintre cele mai puternice, grabnic ajutătoare și mult folositoare. Aduce vindecarea bolilor și liniște sufletească. „Doamne Dumnezeule Cel în Treime Slăvit, Tată Ceresc, cu lacrimi de pocăinţă Te rugăm iartă-ne toate păcatele noastre. Te rugăm vindecă-ne pe noi (nume) pe cei dragi nouă şi pe toţi care Ţi se roagă şi Îţi cer vindecare, că la Tine Doamne, ne este toată speranţa. Te rugăm vindecă-ne de bolile sufletului, ale trupului şi ale minţii şi alungă de la noi toate relele şi pe toţi vrăjmaşii noştri cei văzuţi şi pe cei nevăzuţi. Te rugăm vindecă-ne pe noi păcătoşii spre a face Voia Ta Cea Sfântă. Te rugăm binecuvintează-ne, întăreşte-ne în credinţă, smereşte-ne şi dă-ne cele bune şi de folos sufletelor, minţilor şi trupurilor noastre. Doamne Dumnezeule Tată Ceresc, noi Te slăvim, Te iubim şi Îţi mulţumim pentru toate, acum şi în vecii vecilor. Amin!”

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Rugă 09:42:26 / 03 Februarie 2019
Jos medicina impotentă, sus mi(s)ticismul omnipotent inc lusiv la schizofrenii.... ușor prezente din plin

Vindecă boli grave ? Cin ț-a spus ? FAKE NEWS dă popalăi smintitori ? La pușcăreală (că meritați !), NU la Palazu Mare sau Socola... ! ...Numa la ”rugătorii” sutanați dintr-o mânăstire subsemnatu a dus prin intendentul lor 3 sacoșe - saci PLINE ochi CU MEDICAMENTE ! La nivel de... kilograme ” ! Și nu puți...ne ”rugăciuni” bălmjeau ... ! Asta m-a lecuit de sminteală religioasă nu numai pe aici, ci, și pe lumea ailaltă, aia închipuită cu verdeață și rugăciuni de cătră popalăi ! Ce smintesc populația cu INUTILE UTILITĂȚI ca acestea să-și găsească EI rost pe astă lume ! ROAGĂ-TE TU... ! Nu de geaba cu voi prin pușcării era ceva: mai un canal, mai o Peripravă, mai în mină de plumb ceva mergea economia țării, țara în jănere ... ! Așa, cu ”ragașuni” avem doar... UE !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1991 secunde