Rusia monitorizează distrugătorul american USS Ross aflat în Marea Neagră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rusia monitorizează distrugătorul american USS Ross aflat în Marea Neagră
Externe 17 Aprilie 2019 / 07:45 1619 accesări 1 comentariu

Rusia a mobilizat două nave militare pentru monitorizarea distrugătorului american USS Ross, care se află în Marea Neagră, afirmă surse militare ruse citate de agenţia de presă Tass.

Distrugătorul american USS Ross a ajuns luni seară în Marea Neagră, fiind a patra navă militară trimisă de Statele Unite în această zonă în 2019, informează publicaţiaStars and Stripes. "Aliaţii noştri din zona Mării Negre continuă să joace un rol-cheie în menţinerea securităţii în spaţiul european", a declarat comandorul Dave Coles, comandantul distrugătorului USS Ross.

Statele Unite şi Alianţa Nord-Atlantică au semnalat că vor intensifica prezenţa militară în Marea Neagră pentru a contracara acţiunile Rusiei.

Flota militară rusă a Mării Negre a comunicat că monitorizează deplasarea distrugătorului USS Ross. "Flota rusă a Mării Negre monitorizează constant deplasarea distrugătorului USS Ross, care a intrat în Marea Neagră", se arată într-un comunicat remis agenţiei de presă Tass.

"Începând din momentul intrării în Marea Neagră, nava militară americană a fost plasată sub supraveghere constantă cu sistemele instalate pe coastă. În plus, navele de patrulare şi recunoaştere Vasili Bikov şi Ivan Khurs monitorizează direct activităţile navei", a transmis Centrul rus pentru coordonare în domeniul Apărării.

Loading...

1 comentariu

a-mirabilis 09:11:11 / 17 Aprilie 2019
Pe cand o intrare americana in M.Azov?

Nimic nou sub soare.Si rusii cand trec prin Stramtori si Canal sant ,,priviti''de la marginea bordurii,sa le vada ,,mersul''!Cat priveste prezenta navelor americane in M.Neagra,acestea, intradevar nu le poate permite sa se deplaseze in M.Neagra.Abea asteptam un aviz de trecere a unei nave militare americane care sa faca o vizita de prietenie lui Porosenko ,cat mai este Presedinte si incurajat de ,,lumea civilizata'',trecand spre portul Mariopol pe sub podul crimeean in M.de Azov.Atunci vom vedea adevaratul atasament al americanilor fata de ucrainieni si ignorarea totala a vrerii rusilor.Mai mult,poate gresesc,America nici nu a semnat Conventia de la Montreaux care de fapt se afala la manaTurciei.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2143 secunde