Ruta de tranzit pentru cei care vor să străbată Constanța pe perioada carantinei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ruta de tranzit pentru cei care vor să străbată Constanța pe perioada carantinei

Administrație 20 Noiembrie 2020 / 20:22 1261 accesări

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma deciziei C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20:00 în această seară.

  • Având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E. Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
  • Căsătoriile vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.
  • Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.
  • Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.
  • Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentelenecesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.

De asemenea, atragem atenția că potrivit Institutului Național de Sănătate Publică „orice persoană care a purtat masca/echipamentul de protecție corespunzător și a respectat distanțarea fizică NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”.

Respectați măsurile de distanțare și igienă.

Fiți responsabili!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.4034 secunde