S-a descoperit cauza uriașului incendiu de la clubul din Mamaia Nord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a descoperit cauza uriașului incendiu de la clubul din Mamaia Nord
Eveniment 13 August 2019 / 10:31 2610 accesări 2 comentarii

Incendiul de la fostul club Bamboo, actualmente Silence, din nordul staţiunii Mamaia, care a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat. Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Potrivit pompierilor constănţeni, clubul aflat în nordul staţiunii Mamaia nu funcţionează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului, în jurul orei 01.00, în incintă se aflau doar câteva persoane, angajaţi ai clubului, care au ieşit din incintă fără probleme.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 60 de pompieri militari, cu şapte autospeciale de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au venit şi două autospeciale de la serviciile private, de la Midia şi din Portul Constanţa.

Pompierii au avut probleme cu alimentarea cu apă a autospecialelor, deoarece doi hidranţi din zonă nu funcţionau. Militarii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore de intervenţie, focul fiind foarte puternic, alimentat de multe materiale combustibile aflate în interiorul clubului.

Marţi, la faţa locului au mai rămas câteva echipaje, care au supravegheat zona în cazul în care ar mai fi existat focare, operaţiunea fiind finalizată în jurul orei 09.00.

Datorită eforturilor susţinute ale militarilor, focul nu s-a extins şi la cluburile sau terasele aflate în imediata apropiere a acestuia.

După primele cercetări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un aragaz lăsat nesupravegheat. În urma incendiului, localul a fost distrus în totalitate.

Cazul este cercetat acum şi de către poliţiştii constănţeni, care urmează să stabilească inclusiv dacă nu cumva incendiul a fost declanşat intenţionat.

Loading...

2 comentarii

Nely 11:08:09 / 18 August 2019
Toate cluburile italianului mafiot au ars in totalitate

Ori e piroman ori are prea multi "Prieteni" care ii vor binele. E deja e la al patrulea club care arde in totalitate e cusut cu ata alba. Trebuie sa fi retardat sa nu iti dai seama ca e ceva in neregula cu cele intamplate.

Gica 22:29:48 / 19 August 2019
Niste pompieri incompetenti

Deci acasa cand faci mancare sau cozonaci si folosesti cateva ore aragazul, risti sa dai foc la casa ???? Asta numai niste pompieri retardati sau handicapati o po t spune !!!! E clar ca oamenii nu sunt calificati !!! Mai baieti, cand aragazul este nesupravegheat, nu dai foc locuientei !!! In cazuri de genul asta ( aragaz nesupravegheat ) ori locuinta ia foc din prima ori nu ia foc !!! Unlucru este clar : habar nu aveti de meserie !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1828 secunde